OVER NAAR PIN ONLY

Op een mooie avond wil iedereen natuurlijk genieten, maar ook snel geholpen worden aan de kassa’s en bars. Daarom maakte we de voorbije jaren gebruik van de PALM Parkies Pas. Ondertussen is de wereld van betaalgemak weer verder ontwikkeld en stappen we over op direct pinnen. Je kan vanaf nu dus bij alle horecapunten in het park direct pinnen.

Wat met contant geld?

Liefhebbers van contant kunnen een PALM Parkies Cash Pas aanschaffen op het terrein die ook werkt op de pinapparaten van PALM Parkies.

Bye bye oude pas!

Nu wordt het even technisch: de oude PALM Parkies Pas werkt niet op de pinapparaten. Hierdoor nemen we stapsgewijs afscheid van de oude PALM Parkies Pas. Natuurlijk kan je jouw tegoed op de oude PALM Parkies Pas de eerste weken nog komen opmaken. Nadien bieden we nog een restitutieperiode aan voor de oude PALM Parkies Pas.

OUDE PALM Parkies PAs

Hier tref je een overzicht van de verschillende beheermogelijkheden voor de Oude PALM Parkies Pas.

Beheren via de site

Je kan de pas eenvoudig beheren via de site van KNIP.

NAAR DE SITE

Beheren via de app

Download de app voor de oude PALM Parkies Pas. De app is beschikbaar voor android en iphone.

PALM PARKIES is in Nederland een initiatief van Stichting Mikser. Dankzij de samenwerking met de verschillende gemeentebesturen, het bedrijfsleven, de artiesten- en mediawereld en een legertje professionals en studenten genieten meer dan 115.000 bezoekers ieder jaar gratis van PALM PARKIES!

+31 (0)6 27 65 36 42
info@palmparkies.nl