LOKAAL TALENT GEZOCHT

EN GEVONDEN!

PARKIES POP

Tijdens PARKIES POP stellen we ons podium open voor lokaal talent. We hebben per editie van PARKIES POP 2 of 3 podiumplaatsen beschikbaar. We organiseren PARKIES POP in iedere deelnemende gemeente in de week van 13 t/m 16 augustus.

13.08      Dordrecht 
14.08      Breda 
15.08      Roosendaal
16.08      Bergen op Zoom
 

DORDRECHT

13.08
FRANCESCO DANIEL

Francesco Daniel is een singer-songwriter uit Papendrecht. Hij kreeg bekendheid doordat hij de talentenjacht I Want To Be Famous in 2014 won. Hij brengt naast eigen Engelstalige nummers ook covers uit.

THE WANDERERS 

The Wanderers spelen swingende 50’s & early 60’s classics. Denk aan Buddy Holly, Everly Brothers, Chuck Berry en natuurlijk the King: Elvis Presley!  Let’s Rock ’n Roll!

COLIBRI

Zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van een Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klasse van een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En ze spelen covers, dus een beetje papegaaierig zijn ze ook. Wij noemen ze gewoon Colibri en kijken er nu al naar uit!

BREDA

14.08
SERENADER

Serenader is een rockband die alternatieve invloeden combineert met een hartstochtelijke liefde voor vuige rock en verhalende liedjes. En dat geserveerd op een bedje van melodieuze poprock! Wij smelten al helemaal weg :-).

SKIPPABEAT

Met hun “rocksteadyreggaepunkwhateverska” vliegt het alle kanten uit. Stil staan is er bij deze band niet bij. Aan het strakke blazers-kwartet, de heerlijk pompende bas, de chops en zoveel meer van de gitaar, de strakke drums en percussie hoor je duidelijk dat de muziek door hun aderen stroomt. Met de fantastische zangeres Bonny Mahonie heeft SKIPPABEAT een geweldige front-vrouw.

ROOSENDAAL

15.08
HIP

Deze jonge bende uit Roosendaal brengt met 10 man en vrouw sterk de beste funk en jazz. Dat wordt swingen geblazen!

SQUANDERS SQUAD

De in de hoogste versnelling gespeelde folkrock en de aangeschoten zeemanswalsjes missen hun doel niet bij Squander Squad! En de band schuwt ook niet wat rustigere, sfeervolle luisterliedjes. Kortom een band met een garantie voor een vrolijk en gezellig feestje, voor ieder wat wils, waarbij niemand onberoerd blijft!

 

BERGEN OP ZOOM

16.08
ROCKET BALLOONS

Stel je voor: twee vrouwen die de ritmesectie op zich nemen. Smijt daar een neurotische gitarist bovenop, en je krijgt iets dat wollig is als een koala, of als een Tasmaanse duivel. Geïnspireerd door blote voeten, lumbersexuals en de ongebreidelde drang om de wereld te veroveren. Dat is de Vlaams-Nederlandse band Rocket Balloons!

GETBRASSED!

Snoeiharde brass pur sang en subtiel op het juiste moment. GetBrassed! laat zich het best omschrijven met de term POWERBRASS. De band laat zich inspireren door bands als YoungBlood Brass Band, The Soul Rebels en Brooklyn’s underground brassband circuit. GetBrassed! legt de nadruk op een gebalanceerd repertoire wat zowel bij een jong- als midlife crisis publiek in de smaak valt. Nummers worden geselecteerd op eigenschappen zoals dansbaar, ruw, bekend en hardcore brass.