Eten en drinken

Terwijl onze artiesten voor de perfecte muzikale invulling zorgen ontmoet je op PALM PARKIES je beste vrienden, familie, buren. Of een klasgenoot van vroeger?

Neem plaats op ons terras of plof neer in het gras en toast samen op de zomer. Want PALM PARKIES betekent genieten in het park. Je kan bij ons genieten van een uitgebreid aanbod heerlijke bieren, wijnen en andere drankjes, ambachtelijke frietjes, snacks en heerlijke bereidingen van foodtrucks uit de regio.

Onze grandioze bierkaart

Op PALM PARKIES vind je de plezantste en misschien wel de grootste bierkaart van alle festivals! Er is voor ieder wat wils! Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de liefhebbers van verfijnde wijnen, cocktails verfrissende drankjes. Of ga je toch liever voor een smoothie of lekkere milkshake?

Heerlijk volmondig en toegankelijk speciaalbier, voor wie eens wat anders wil dan pils (5%).

Een fris troebel bier dat erg lekker doordrinkt. Een van de beste tarwebieren ter wereld (5,4%).

Een verfrissend abdijbier gebrouwen met tarwe en mout en op smaak gebracht met het Brugs kruidenmengsel ‘Gruut’ (4,8%).

Een karaktervolle Belgische premium pils (5,2%).

Een sterk blond Belgisch bier met een unieke vanilletoets (8,2%).

Voor wie houdt van een zwaar blond bier, op smaak gebracht met het Brugs kruidenmengsel ‘Gruut’ (8,5%).

0% Alcohol 100% Karakter

Een heerlijke frisse dorstlesser met de smaak en aroma van tequila en zoet citrusfruit. Verkrijgbaar in een handige petfles (5,9%).

De combinatie van 25% natuurlijke kriekensappen, samen met het basisbier bezorgen deze kriek een uitstekende smaak en aangename geur (3,5%).

Nieuwe picknickbar

In onze nieuwe PICKNICKbar vind je voornamelijk drankjes en hapjes die je makkelijk kan meenemen en goed kan delen met vrienden en familie!

Samen genieten!

Ambachtelijk genieten

Op PALM PARKIES smul je van de heerlijkste zelfgemaakte ambachtelijke frietjes van Cathy en Gerard uit Cathy’s Rollende keuken!

Cathy’s Rollende keuken zorgt doorlopend voor kei lekkere ambachtelijke friet. Maar je kan bij Cathy en Gerard ook terecht voor een bourgondische bal, sappige saté een rijkelijk bittergarnituur of schepijsje van eigen huis. Smullen maar!

Foodtrucks uit de regio

Naast de bites van Cathy is er op PALM PARKIES ook plaats voor lokale of regionale foodtrucks zodat je echt kan komen eten! Een heerlijke pasta, tosti of burger maakt het avondmaal compleet.

Kom je uit een van onze regio’s en heb je een foodtruck met lekkernijen die op PALM PARKIES niet mag ontbreken? Neem dan contact met ons op! Op iedere locatie maken we ruimte voor 1 of 2 trucks met lekkers uit de buurt!

PALM PARKIES is in Nederland een initiatief van Stichting Mikser. Dankzij de samenwerking met de verschillende gemeentebesturen, het bedrijfsleven, de artiesten- en mediawereld en een legertje professionals en studenten genieten meer dan 115.000 bezoekers ieder jaar gratis van PALM PARKIES!

+31 (0)6 27 65 36 42
info@palmparkies.nl